Kısa Filmlerin Genç Yönetmenleri Çankaya İlçe Millî Eğitim’de
718
15:36
07.06.2016

Kabulde, Kısa Film Yarışması’na katılan öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Kısa filmlerin senaryolarından çekimine, yapım süreci hakkında bilgi aldı. “İnsan, keşfedilmeyi bekleyen bir hazine, bir sırdır.” diyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel,  gençlerimizden dünya çapında işler yapmalarını beklediğini belirtti. Ülkemizin millî ve manevî değerlerini dünyaya tanıtabilecek eserler ortaya koyabileceklerine inandığını söyledi.

“Geçmişimizden miras aldığımız bir şeyler var. Sahip olduğumuz bu mirası yaptığımız işlere yansıtıp bunları gelecek nesillere aktarmak da siz gençlerimizin öncelikli görevidir.” dedi.

 

Gençler de bu yarışma aracılığıyla kendilerine yeni hedefler belirlediklerini söyleyerek bu güzel organizasyondan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Kabul, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
07-06-201607-06-201607-06-201607-06-2016 

Yayın Tarihi: 07.06.2016